9 Eylül 2010 Perşembe

Re: [tmoz:359237] Re: Yılmaz ÖZDİL---Yeni başlayanlar için referandum... Madde madde...

İzah edeyim.

Memur maddesi: Moğoltay döneminde adalete 3000 chpli partizan alındı, ülke şimdi bu dinazorların sıkıntısını yaşamakta.tabi kendi partimden alacağım ülkücüleri mi alacağım denildi. askeri mülakatlarda aleni haksızlıklar yapıldı. yaş kararları ile memurlar işten çıkarıldı. bütün hakları elinden alındı.

Eğitim maddesi: Üniversiteye başörtülüler ve imam-hatipliler alınmadı. liseye ve ilkokula gitme haklarını talep etmek bile korkunç gösterildi. Bir çok sene ÖSS birincisi olan imam-hatipliye tahammül edilemedi.  Ünvanlarını salamizasyon, araklama ile elde eden insanlar rektör olarak görevlendirildi. liselerde milli güvenlik dersi adı altında fişlemeler yapıldı. müslüman öğrencilerin en temel ihtiyacı olan namaz kılma yerleri oluşturulmadı. Mesai saatleri kasıtlı olarak memur ve işçilerin cuma namazına gitmemesini sağlayacak şekilde düzenlendi.

Güvenlik maddesi: Heronlar 200 PKKlı gördü, Uçaklarımız sisten gidemedi. bazukalara boru; belgelere kağıt parçası denildi. uçaklar Erdoğanın evine 200 metre yakınındaki caminin iki minaresi arasından geçirildi, tam o esnada kartal çıkmıştı. terör örgütleri oluşturuldu, beslendi. sistem kendi düşmanını yarattı. dörtyol, inegöl karıştırlmak istendi.

Eşitlik maddesi: bir çok özel kanal 100-150 kişilik personeli ile yayın yaparken  TRT 5000 yoldaş çalışanla dolduruldu. sistematik olarak ülkenin ahlaki yapısı çökertildi.

İşçi hakları maddesi: izmirde görevine son verilen işçilerin tazminatları ödenmedi. Bir demir sendikasının başkanının trilyonları çıktı. Ergenekon terör örgütüne bu sendikadan kaynak sağlandı. Alınteri haramzadelere gönderildi.

Ekonomi maddesi: Yağ, tüp kuyrukları oluşturuldu. onlarca banka batırıldı. pisliğinizi erdoğan ödedi. ülke imfye dilendirildi borcunuzu erdoğan ödedi şimdi kasasında 75 milyar doları var merkez bankasının zaten çoğunuzun ağzının suyu bundan akıyor. Nasıl olurda bunun üzerine konarızın peşindesiniz

Sağlık maddesi: hastaneler bakımsızlıktan çürüdü, doktorlara özel muayenehaneler serbest hale getirildi,  zamanla bıçak parası adı altında 500 lira 15000 lira paralar talep edilir olundu, zengin hastalığı olarak bilinen bazı kanser tedavileri ve ilaçları fakirlerden esirgendi, fakirler ölüme terkedildi. şimdi ilaçların büyük bir yüzdesini tayyip ödüyor.
Spor maddesi: Çok örnek var, birini anlatayım, Selçuk besyo ülkücü kadro ile, 9 eylül sizlerle dolduruldu. her üniversite ya sizlerle ya onlarla kadrolaştırıldı.

Sendika maddesi: Sendikacılık, yakıp yıkarak memurun işçinin hak ettiğinden fazlasını gasp etmesi olarak kullanıldı. Her kuruma ihtiyacından fazla eleman sokuldu. şoför, şoförlüğünü yaptığı mühendisten fazla maaş alır hale getirildi.

Din maddesi: Diyanet İşleri Başkanlığı bilinçli olarak kötü yönetildi. başkanlar pısırık, suskun tavla oynayan kişilerden(herkes tavla oynayabilir de özdil başkanda oynarsa artık 'oha' denir.) seçildi. imam maaşları onlarca yıl en düşük seviyede tutuldu. kuran kursuna gitme yaşı yükseltildi. Sistemli olarak millet dinininden özünden soğutuldu. ilahiyat fakültelerinde yaşar nuri, beyaz ekolleri yetiştirildi. din basitleştirildi, külot kutsallaştırıldı.
e özdil ben de şunu merak ediyorum denizinin kasetini izlediğinde putu kırılan bir müşriğin acısını yaşadın mı? (Adamlarda ne yüz varmış ya, başbakan adaylarının haline bak. bunlar hala inkar, dezenformasyon peşindeler.)

--
* Tmoz üyeliği için gmail kullanmanız önerilir.
* Google DNS numaraları: 8.8.8.8 / 8.8.4.4
* Kitap yazarları veya yayın sorumluları piyasaya çıkardıkları yeni kitaplarını tmozda duyurması faydalıdır. Aynı yayının sık sık afişe edilmemesi gerekmektedir.
* Kitap istekleri için kişisel bilgilerinizi guruba göndermeyiniz. İlgili kişiye özelden bildiriniz. Sahibinin izni olmadan taranmış kitaplar göndermeyiniz.
* Soru veya çözümler için jpg, gif, png gibi sıkıştırılmış resim formatları kullanmalısınız.
* Haklı veya haksız hiçbir nedenle kişisel hakaretlerde bulunmayınız.
* Sorumluluğunu almayacağınız hiçbir mesaj göndermeyiniz.
* Konu başlığına içerik tanımlayıcı kısa bir ifade yazınız. Küçük harf kullanınız.
* Beğenmediğiniz bir mesajla ilgili polemikler oluşturmayınız.
* Spam mail veya rahatsızlık boyutunda mesaj göndermeyiniz.

Hiç yorum yok: