2 Eylül 2010 Perşembe

Re: [tmoz:357577] tarkanın burnu

evet c.dündar a katılmayı isterdim. fakat yaz boyu ciddi sulama sıkıntısı çeken çiftçi  öğretmen karışımı bir aile  çocuğu olarak şuraya baraj yapılmasın, buraya dokunulmasın..orda tarih var... bence yaşayan daha önemli, yaşayanı yaşatalım.zaten dünya bir tarih o zaman hiçbir yerine dokunulmasın. birde nükleer santrale karşı olanlar da bir tuhaf tipler. bütün g8 ülkeleri enerjisini %70 ve  üstünü nükleerden sağlıyor bizimkiler istemeyiz diyor. tt ve mr da çektirme o zaman. 

ayrıca can dündara şunu attım. teşekkür etmiş. kibar arkadaş::))

veysel eroğlunun biyografisinden:

Ayrıca mühendislik yanında tarihe de ayrı bir merakı vardı. Bu yüzden Afyon Lisesinde okurken İnşaat Yüksek Mühendisi olduktan sonra Tarih Bölümünde de okumayı kafasına koymuştu. Nitekim 1971 yılında İTÜ İnşaat Fakültesinden mezun olduktan sonra 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümüne kaydolmuştur. Vatani hizmeti esnasında ve sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde asistanlık yaparken İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde tahsil görmüş ve ikinci Fakülteyi 1978 yılında bitirmiştir.  1971 İTÜ İnşaat Fakültesinden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezuniyetinden sonra vatani vazifesini yaptığı Erzincan 3. Ordu İnşaat Emlak Başkanlığında çok sayıda askeri tesise imzasını atmıştır.

Askerlik hizmetinden sonra akademik hayata atılmış, önce Yıldız Teknik Üniversitesinde bilahare İTÜ İnşaat Fakültesinde akademik hayata devam etmiştir. İTÜ de 1978 yılında Çevre Mühendisliği Bölümünün kuruluşunda vazife almış, 1980 yılında doktorasını tamamladıktan sonra bir yıl süre ile Hollanda’da doktora sonrası çalışmalar yapmıştır. Orada dönem birincisi olmuş, 1982 yılında yurda döndükten sonra ilk kitabı olan Su Tasfiyesini yazmış, binlerce inşaat ve çevre mühendisinin yetişmesinde emek sarf etmiştir. 1984 yılında Doçent, 1991 yılında ise Profesör unvanını kazanmıştır. Bu esnada kamu kurum ve kuruluşları, sanayi ve belediyelere müşavirlik, proje yapım ve kontrollük hizmetlerinde vazife almıştır. Çevre Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanlığı ve Fakülte Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

--
Yasalarımıza göre belli yaşın üzerindeki insanlar doktor raporu olmadan özel mallarını dahi satamazlar fakat fikir beyanında bulunabilirler.

--
* Tmoz üyeliği için gmail kullanmanız önerilmektedir.
* Google DNS numaraları: 8.8.8.8 / 8.8.4.4 kullanmanız önerilmektedir.
* Kitap yazarları veya yayın sorumlusu arkadaşların piyasaya çıkardıkları yeni kitaplarını tmozda duyurmasından memnun oluruz. Aynı yayının sık sık afişe edilmemesi gerekmektedir.
* Kitap, doküman,... istekleri için kişisel bilgilerinizi guruba göndermeyiniz. İlgili kişiye özelden bildiriniz.
* Soru veya çözümler için jpg, gif, png gibi sıkıştırılmış resim formatları kullanmalısınız.
* Haklı veya haksız hiçbir nedenle kişisel hakaretlerde bulunmayınız.
* Sorumluluğunu almayacağınız hiçbir mesaj göndermeyiniz.
* Konu başlığına sadece içerik tanımlayıcı kısa bir ifade yazınız. Küçük harf kullanmaya özen gösteriniz.
* Beğenmediğiniz bir mesaj veya paylaşımla ilgili gereksiz polemikler oluşturmayınız. Daha iyisini, daha güzelini örnek teşkil edecek biçimde siz gönderiniz.
* Spam mail veya rahatsızlık boyutunda mesaj gönderenler gurupta yasaklanır.

Hiç yorum yok: