1 Ağustos 2015 Cumartesi

Re: [TMOZ:893859] Re: Dersaneler

Bi başkasının da yaşama hakkına sahip olduğunu kabul edebilirsek bile heralde insanlık adına önemli mesafe kat etmiş oluruz. Burasının matematik konuşulan bi yer olduğunu bilmek benim için soluk aldıran bişey ama konu açılmışken de dyramadım. Özder adına açıklama yapan kişi oldukça memnun. Belli ki temel liseyi çok benimsemiş sadece onun hakkını savunmuş ve bi tek problemimiz temel lisenin hakkıyla eğitim yapmasıymış ve dersane olmamalıymış gibi açıklamada bulunmuş. Yılların dersane tecrübesini temel liseye uygulayacağım derken bile kendini inkar etmek olmuyor mu dedikleri acaba. Bence mevzu dersaneden ziyade koca ülkede isteyenin istediğini yapamaması.eskiden özgürlüğü bi başkasının hayatına müdahele etmeden dilediğini yapabilme diye öğretirdi ilkokul öğretmenleri. Şimdi özgürlük 'birilerinin' istediğine uygun yaşamak. dersanelerden belki içinde çalışanlar da mrmnun değildi. Maaş, uzun çalışma süresi vs. Ama böyle olmamalıydı. Dersanenin olmaması yanlış bi zihniyetin sonucu.o yüzden hiçbir noktası tasvip edilir değil. 8bin 10bin kazanmak için avuçlarını ovuşturanlar yarın neyin fırsatçılığını düşünecekler acaba. Bana kalırsa dersanecilik zaten bitmiş, problemleri tonlaydı. Hatta dersaneciler bi araya gelip çözüm aramalıydı. Ama devlet zoruyla olan şey anarşiyi doğurur benim düşüncem bu. Devletin artık kendisi anarşist ve düzen düşmanı olmuş.neyse işte uzar gider..

--
http://www.facebook.com/groups/358210690921074/

Matematik geometri bilgi paylaşım platformu.
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "TMOZ" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için tmoz+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba kayıt göndermek için tmoz@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/tmoz adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Bu tartışmayı web'de görüntülemek için https://groups.google.com/d/msgid/tmoz/d94db514-a0ab-42ba-a398-67af18bf2b50%40googlegroups.com adresini ziyaret edin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/d/optout adresiniz ziyaret edin.

Hiç yorum yok: