31 Ekim 2013 Perşembe

[TMOZ:687304] ÖDEV VE SINAV HAZIRLAMA PROGRAMI


Tüm öğretmenlerimiz öğrencilerine bir dönem boyunca dersine göre en az iki klasik sınav veya en az bir test sınavı hazırlamak zorundadırlar. Bunun yanında öğretmenlerimizin öğrencilerine hemen hemen her konudan ödev vermeleri gerekir. 
Kaliteli bir sınav veya ödev hazırlamak öncelikle doğru soruları seçmeyi gerektirir. Bu soruları yazmak ve düzgün yerleştirmek ise oldukça zaman alıcıdır.
Hızlısınav sizi bu zahmetten kurtaran bir bilgisayar programıdır. Binlerce öğretmenimiz bu kolaylıktan faydalanmak içi Hızlısınava üye olmuş olup; aktif olarak programımızdan faydalanmaktır. Çünkü:
Hızlısınav 20 soruluk bir test sınavı; sınav başlığı, soruları, cevap anahtarı ve imza bölümüyle birlikte 60 saniyede hazırlayabilir. (A, B,C, D dört gruba kadar. )
Hızlısınav 10 soruluk bir klasik sınavı; sınav başlığı, soruları, ve imza bölümüyle birlikte 30 saniyede hazırlayabilir. (A, B,C, D dört gruba kadar. )
Klasik soruların çözümleri yapılmışsa onları da verir (öğretmen sadece puanlamasını yapar)
Hızlısınav tüm soru çeşitlerine uygun olarak hazırlanmıştır. (Klasik, test, boşluk doldurma, eşleştirme ve doğru-yanlış) Hazırlayacağınız sınavda veya ödevde dilersiniz hepsini birlikte kullanabilirsiniz.
Hızlısınav sizi uyararak daha önce kullandığınız soruları tekrar kullanmanızı engeller.
Hızlısınavda hem çift sütun hem de tek sütunda çıktı almak mümkündür
Hızlısınavda hazırlanan bir sınav veya ödevdeki soruların yerlerini tut sürükle ile kolayca yer değiştirebilirsiniz
Hızlısınav hazırladığınız sınav veya ödevleri çözmek için soruları tek tek slayt formatında da verir
Hızlısınava kendi sorularınızı girebilir, soru bankanızı oluşturabilir ve bu sorulardan istediğiniz kadar ücretsiz sınav yapabilirsiniz. (Ayrıca kazandığınız kredilerle başka öğretmenlerin sorularını kullanabilirsiniz.)
Hızlısınav sadece kendi sorularını kullanarak sınav yapmak isteyen kurumlarla da ( özel liseler, kamu kurumları, bankalar, etüt merkezleri, dershaneler ,vb) kurumsal anlaşmalar yapmaktadır

--
http://www.facebook.com/groups/358210690921074/
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "TMOZ" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için tmoz+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/tmoz adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.

Hiç yorum yok: