30 Kasım 2012 Cuma

[TMOZ:574321] Re: GEO-X çıktı!!!

Hocam iş bankası hesabına yatırmanız daha kolay iş.fakat ben yinede sorayım.

30 Kasım 2012 Cuma tarihinde ahmet sivritepe <ahmetsvrtp@gmail.com> adlı kullanıcı şöyle yazdı:
> Sayın hocam adreste ödemeli alabilir miyiz kitabı ?
>
> 29 Kasım 2012 Perşembe tarihinde idris yılmaz adlı kullanıcı şöyle yazdı:
>
> Mahmut erdogan hocam,kargonuz yollanmıştır..
>
> 23 Kasım 2012 Cuma tarihinde idris yılmaz <geometriks72@gmail.com> adlı kullanıcı şöyle yazdı:
>> Erhan hocam adres bilgilerinizi ve adet sayı 506 381 28 96 nolu telefona yollarmısınız
>>
>> 23 Kasım 2012 Cuma tarihinde idris yılmaz <geometriks72@gmail.com> adlı kullanıcı şöyle yazdı:
>>>
>>> Gül hocam kargonuzu sordum şubedeymiş.muhtemelen bugün ulastırıcaklar size..
>>> 23 Kasım 2012 Cuma tarihinde Erhan Erturk <erturkerhan@gmail.com> adlı kullanıcı şöyle yazdı:
>>>> idris hocam aynı şekil bende beklemedeyim.
>>>> mail vs. atmıştım.
>>>>
>>>> 22 Kasım 2012 22:03 tarihinde gül nihal Yeseri <gnyeseri@gmail.com> yazdı:
>>>>>
>>>>> hocam bende gönderdim verdiğiniz adrese, sonra da mail attım 3 4 gün oldu ancak bi geri dönüş alamadım? ismim gül nihal yeşeri
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz
>>>>>  
>>>>> Tüm üyelerimiz, kendi gönderilerini ve arşivdeki diğer gönderileri etiketleyebilir. TMOZ arşivinden herkesin daha iyi istifade etmesi için her üyemiz yetkilidir. Yeni üyelerin mesajlarını denetleme ve onaylama yetkisi ve görevi her üyenin gruba bir minnet borcudur. Hem mesleki bilgi, hemde mesleki duyuru ve öneriler genel ahlak kurallarına uygun olduğu sürece paylaşılabilir, yine ahlaki ve medeni çerçevede karşıt görüşlerle insanların olaylara bakış açısının gelişmesine katkı sağlanabilir. Öğretmenlik mesleğine yakışır davranıldığı sürece hiçkimse bir başkasının paylaşımlarını, fikirlerini aşağılayamaz fakat medenice eleştirmesi de doğaldır burası kamuya açık bir platform olduğu için takdir ya da eleştiriye açık olduğu dikkate alınmalıdır.
>>>>>  
>>>>> http://www.facebook.com/groups/358210690921074/
>>>>>  
>>>>>  
>>>>
>>>> --
>>>> https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz
>>>>  
>>>> Tüm üyelerimiz, kendi gönderilerini ve arşivdeki diğer gönderileri etiketleyebilir. TMOZ arşivinden herkesin daha iyi istifade etmesi için her üyemiz yetkilidir. Yeni üyelerin mesajlarını denetleme ve onaylama yetkisi ve görevi her üyenin gruba bir minnet borcudur. Hem mesleki bilgi, hemde mesleki duyuru ve öneriler genel ahlak kurallarına uygun olduğu sürece paylaşılabilir, yine ahlaki ve medeni çerçevede karşıt görüşlerle insanların olaylara bakış açısının gelişmesine katkı sağlanabilir. Öğretmenlik mesleğine yakışır davranıldığı sürece hiçkimse bir başkasının paylaşımlarını, fikirlerini aşağılayamaz fakat medenice eleştirmesi de doğaldır burası kamuya açık bir platform olduğu için takdir ya da eleştiriye açık olduğu dikkate alınmalıdır.
>>>>  
>>>> http://www.facebook.com/groups/358210690921074/
>>>>  
>>>>  
>>>>
>>
>> --
>> https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz
>>  
>> Tüm üyelerimiz, kendi gönderilerini ve arşivdeki diğer gönderileri etiketleyebilir. TMOZ arşivinden herkesin daha iyi istifade etmesi için her üyemiz yetkilidir. Yeni üyelerin mesajlarını denetleme ve onaylama yetkisi ve görevi her üyenin gruba bir minnet borcudur. Hem mesleki bilgi, hemde mesleki duyuru ve öneriler genel ahlak kurallarına uygun olduğu sürece paylaşılabilir, yine ahlaki ve medeni çerçevede karşıt görüşlerle insanların olaylara bakış açısının gelişmesine katkı sağlanabilir. Öğretmenlik mesleğine yakışır davranıldığı sürece hiçkimse bir başkasının paylaşımlarını, fikirlerini aşağılayamaz fakat medenice eleştirmesi de doğaldır burası kamuya açık bir platform olduğu için takdir ya da eleştiriye açık olduğu dikkate alınmalıdır.
>>  
>> http://www.facebook.com/groups/358210690921074/
>>  
>>  
>>
>
> --
> https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz
>  
> Tüm üyelerimiz, kendi gönderilerini ve arşivdeki diğer gönderileri etiketleyebilir. TMOZ arşivinden herkesin daha iyi istifade etmesi için he

--
https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz
 
Tüm üyelerimiz, kendi gönderilerini ve arşivdeki diğer gönderileri etiketleyebilir. TMOZ arşivinden herkesin daha iyi istifade etmesi için her üyemiz yetkilidir. Yeni üyelerin mesajlarını denetleme ve onaylama yetkisi ve görevi her üyenin gruba bir minnet borcudur. Hem mesleki bilgi, hemde mesleki duyuru ve öneriler genel ahlak kurallarına uygun olduğu sürece paylaşılabilir, yine ahlaki ve medeni çerçevede karşıt görüşlerle insanların olaylara bakış açısının gelişmesine katkı sağlanabilir. Öğretmenlik mesleğine yakışır davranıldığı sürece hiçkimse bir başkasının paylaşımlarını, fikirlerini aşağılayamaz fakat medenice eleştirmesi de doğaldır burası kamuya açık bir platform olduğu için takdir ya da eleştiriye açık olduğu dikkate alınmalıdır.
 
http://www.facebook.com/groups/358210690921074/
 
 

Hiç yorum yok: