30 Temmuz 2010 Cuma

Re: [tmoz:353288] Re: matematik bölümü



uğurcum kusura bakma hiçbir şekilde katılmıyorum sana bir fen edebiyatlının sınava çalışması ile bir eğitim fakültelinin sınava çalışması arasında bir fark göremiyorum eğitim 5 sene okuyor sende 5 sene okuyorsun aynı statüde aynı sınava giriyorsun yapılan sınavda ahım şahım bir sınav değil sadece biraz emek vermek gerekiyor ha sınav doğrumu o ayrı ona katılmam bende ama eğitim ile fen fak tamamı ile eşit şartlarda sınava giriyorlar hiçbir ayrım yok sınav mecburimi evet mecburi 10 kişi alınacak yerde 100 mezun verirsen mecburi peki bu kadar mezun vermek doğrumu o yanlış o konuda senle hemfikirim o zaman şunuda sorgulayaylım verdiği lise mezunu ile üniversite kontenjanıda eş değil

--
* Tmoz üyeliği için gmail kullanmanız önerilmektedir.
* Kitap yazarları veya yayın sorumlusu arkadaşların piyasaya çıkardıkları yeni kitaplarını tmozda duyurmasından memnun oluruz. Aynı yayının sık sık afişe edilmemesi gerekmektedir.
* Kitap, doküman,... istekleri için kişisel bilgilerinizi guruba göndermeyiniz. İlgili kişiye özelden bildiriniz.
* Soru veya çözümler için jpg, gif, png gibi sıkıştırılmış resim formatları kullanmalısınız.
* Haklı veya haksız hiçbir nedenle kişisel hakaretlerde bulunmayınız.
* Sorumluluğunu almayacağınız hiçbir mesaj göndermeyiniz.
* Konu başlığına sadece içerik tanımlayıcı kısa bir ifade yazınız. Küçük harf kullanmaya özen gösteriniz.
* Beğenmediğiniz bir mesaj veya paylaşımla ilgili gereksiz polemikler oluşturmayınız. Daha iyisini, daha güzelini örnek teşkil edecek biçimde siz gönderiniz.
* Spam mail veya rahatsızlık boyutunda mesaj gönderenler gurupta yasaklanır.

Hiç yorum yok: