21 Aralık 2012 Cuma

[TMOZ:580731] Canlı yayında "Matematik Oyunları" aktivitesi

Arkadaşlar merhaba,

Belkide Türkiye'de ilk defa e-beyaztahta kullanılarak canlı yayında matematik oyunları aktivitesi gerçekleştirilecektir.
Bu aktivite, öğretmen ve her seviyede öğrenciye uygundur.
http://www.ahmath.com/hakkinda/calismalarim/kitaplarim/ sayfasında tanıtımını yaptığım kitaptan bazı oyunlar uygulamalı bir şekilde anlatılacaktır.
Anlatımların ardından katılanların kendi aralarında oynamaları için ortam sunulacaktır.
NOT: Katılımcıların kulaklıklı mikrofon, grafik tablet ve webcam bulundurmalarında fayda olabilir.
Aktiviteye katılmak için http://www.odm.com.tr/WebArea/Courses/CourseDetail.aspx?COURSE_ID=314 bağlantısını kullanınız.

Ahmet ARDUÇ

--
https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz
 
Tüm üyelerimiz, kendi gönderilerini ve arşivdeki diğer gönderileri etiketleyebilir. TMOZ arşivinden herkesin daha iyi istifade etmesi için her üyemiz yetkilidir. Yeni üyelerin mesajlarını denetleme ve onaylama yetkisi ve görevi her üyenin gruba bir minnet borcudur. Hem mesleki bilgi, hemde mesleki duyuru ve öneriler genel ahlak kurallarına uygun olduğu sürece paylaşılabilir, yine ahlaki ve medeni çerçevede karşıt görüşlerle insanların olaylara bakış açısının gelişmesine katkı sağlanabilir. Öğretmenlik mesleğine yakışır davranıldığı sürece hiçkimse bir başkasının paylaşımlarını, fikirlerini aşağılayamaz fakat medenice eleştirmesi de doğaldır burası kamuya açık bir platform olduğu için takdir ya da eleştiriye açık olduğu dikkate alınmalıdır.
 
http://www.facebook.com/groups/358210690921074/
 
 

Hiç yorum yok: